2018 m. vasario 1 d., ketvirtadienis

Pirmieji darbai

Kažkuriuo momentu po pirkimo, pardavėjas privežė gruzo bei išlygino.


Pirma klaida, tai viską supylė ir sulygino pagal reljefą, neatsižvelgė į jo nelygumus. Antra, lygino iš "akies" tai nuvažiavo į kairę ir įlindo į sklypų ribas. Aišku viskas sutvarkoma. Taip ar taip baigiantis statyboms reikės tvarkyti ir platinti kelią. Užsivežiau dvi mašinas kelinio žvyro, atsiejo 260 eurų. gavosi šioks toks privažiavimas iki sklypo, pradžiai užteks.




Kitas darbas buvo servituto (čia jau atskira tema) bei elektros linijos panaikinimas. Kiek skaičiau internete šios problemos sprendimas brangus malonumas. Pašnekėjus su kaimynais, pardavėju visi lyg susitarė sakė, kad kreipėsi į ESO dėl šios linijos naikinimo ar "palaidojimo". ESO atsakymas visiems vienodas, kad artimiausiems 5 metams nėra numatyti jokie projektai šiai problemai spręsti, nebent savo pačių iniciatyva bei lėšomis. Man pačiam knietėjo išsiaiškinti tiesą. Kreipiausi į ESO raštu, paaiškinau visą situaciją. Po dviejų dienu skambina man ESO inžinierius: dėkoju už informacija, linija bus naikinama. Pasirodo linija jau treti metai nėra naudojama, jos ESO tiesiog nesužiurėjo ir pamiršo. Praėjus dviems mėnesiams visa linija buvo panaikinta ir man tai nekainavo nei cento.

2 komentarai:

  1. Taip suprantu šis kelias jau keletą metų naudojamas? Kiti tinklaraštininkai minėjo, kad negalima gruzo pilti, nes žiemą iškilnoja - tai ar neiškilnojo?

    AtsakytiPanaikinti
  2. Koks smagus etapas! smagus darbas laukia, o as jei prireiks rekomendoju irankiu nuoma, ivairiems darbams galima pasirinkti ir tikrai labai apsimoka - https://www.cramo.lt/lt/category/statybine-technika_aplinkos-tvarkymo-iranga

    AtsakytiPanaikinti